TONS organizuje bogat program za vikend povodom Dana grada Novog Sada

NOVI SAD – Povodom prvog februara Dana grada Novog Sada, gradska turistička organizacija priredila je Dan otvorenih vrata za sve one koji žele bolje da upoznaju grad u kojem žive ili ga posećuju.

TONS zajedno sa ustanovama kulture i drugim institucijama za vikend 3. i 4. februara za posetioce i zainteresovane sugrađane organizovao je bogat program sa posebnim osvrtom na besplatne turističke ture. Više o programu za Radio Novi Sad govorio Bojan Petrović iz TONS-a.

Turistička organizacija grada Novog Sada već godinama, za dan grada, organizuje besplatne ture obilaska Petrovaradinske tvrđave i grada. Od prošle godine, program je obogaćen i kulturnim događajima, kao što je projekcija za film u Areni Cineplex, predstave u Pozorištu mladih, izložbe u Galeriji Matice Srpske, Muzeju grada, Svemirskom muzeju, i za ove kulturne događaje ovogodišnje prijave su popunjene. Imamo saradnju i sa Ateljem 61, Muzejom Vojvodine, Galerijom likovne umetnosti, Poklon zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom Tamburica festa…ističe naš sagovornik Bojan Petrović iz TONS-a.

Prijave za obilazak Gradske biblioteke su još uvek u toku, za predstavu u SNP-u konkurs još uvek traje na Instagram profilu TONS-a. Završetak programa planiran je za nedelju 4.februara u 20 časova u Gradskoj koncertnoj dvorani, koncertom najboljih studenata Akademije umetnosti. Organizatori manifestacije zadovoljni su velikim interesovanjem građana, zaključuje Petrović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.