0
Evroliga
KK Crvena zvezda

during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA HVATA POSLEDNJI VOZ: Mogu li crveno-belih pobedom protiv Valensije da se vrate u trku za TOP 10!

Objavljeno: 30.01.24 u 08:53

Šansa još uvek postoji, ali je mala

Košarkaši Crvene zvezde suočeni su sa ključnim trenutkom u Evroligi, a njihov naredni izazov biće duel protiv Valensije na domaćem terenu u „Štark areni“. Posle nedavnog poraza od Albe, ekipa Janisa Sferopulosa mora se oporaviti i usmeriti ka trijumfu protiv španskog tima kako bi ojačala svoje šanse za plasman u plej-of.

S trenutnom pozicijom na trinaestom mestu u Evroligi, Crvena zvezda se nalazi u situaciji gde je svaka pobeda od suštinskog značaja. Pobeda u nedavnom večitom derbiju protiv Partizana podigla je moral ekipe, ali sada sledi još zahtevniji susret.

Valensija, deveta na tabeli, ušla je u ovaj meč s pozitivnim zamahom nakon trijumfa nad Baskonijom u prethodnom kolu. Ipak, neuspeh u poslednjem susretu sa Unikahom u ACB ligi ostavio je neki gorak ukus u ustima španskog tima pred gostovanje u Beogradu.

U prvoj utakmici ove sezone između Valensije i Crvene zvezde, domaći tim je slavio rezultatom 85:81. Očekuje se da će Sferopulos i njegovi igrači iskoristiti domaći teren i podršku navijača kako bi ponovili uspeh i ostvarili ključnu pobedu u borbi za plej-of.

Utakmica se očekuje s velikim nestrpljenjem, jer će svaka naredna pobeda biti od presudnog značaja za ambicije obe ekipe u ovoj sezoni Evrolige. Navijači Crvene zvezde nadaju se da će njihovi ljubimci odgovoriti na izazov i ostvariti još jedan važan korak ka plasmanu među najbolje u Evropi.

7
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter