Vikend horoskop za 27. i 28. januar: Direktno kretanje Urana donosi olakšanje

od strane | jan 27, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Vikend horoskop za 27. i 28. januar nam donosi direktno kretanje Urana u subotu koji menja smer nakon 5 meseci i donosi olakšanje skoro svim znakovima. Trigon Venere i Jupitera u nedelju će stvarati nove šanse za ljubav i harmoniju u vezi.

Ovan

Nakon pet meseci štednje ili bar pokušaja da smanjite potrošnju, stvari će postati lakše nakon subote. Uranova promena kretanja će stabilizovati vaše finansije i imovinsko stanje. Ipak, horoskop poručuje da su moguće nezgodne situacije na poslu koje će zahtevati nove troškove, stoga nemojte preterivati u rasipanju. U nedelju ćete svi videti na pojednostavljen način što vam može pomoći u vašoj karijeri.

Bik

Uran nastavlja direktno kretanje u vašem znaku. Ako ste se osećali kao da ste izgubili deo svog šarma, ponovo ćete se vratiti u svoje kreativni stil. Ovo bi moglo uneti dodatnu dramu i haos u vaš život, ali ćete biti zahvalni na uzbuđenju. Ipak, ne smete odustajati u trenucima kada treba da izađete iz zone komfora. U nedelju iskoristite dan za upoznavanje novih ljudi, a mogli biste i razmisliti o jednodnevnom izletu.

Vikend horoskop za 27. i 28. januar: Blizanci

Dosadašnja rutina i stajanje u mestu će napokon iščeznuti. Direktno kretanje Urana će vas prebaciti u visoku brzinu. Pozabavite se onim za čim vam telo žudi, bilo da je to brušenje zanata, meditacija ili nešto treće. U nedelju je idealno vreme da sve ono o čemu razmišljate toliko dugo i za šta se spremate, napokon izađe na videlo. Sjajno je što svaku situaciju možete olakšati humorom, ali ako želite intimnost, onda je neophodno da dozvolite sebi da budete ranjivi.

Rak

Subota će vam na neki način otvoriti oči da lako vidite ko su vam prijatelji, a ko to u stvari nije. Pored toga, popravite svoj profil na društvenim mrežama, a ako ste se nadali da ćete se povezati sa kreativnim ljudima, onda je pravo vreme za to. Ljubavna energija će biti u zamahu drugog dana vikenda. Međutim, umesto što previše pažnje posvećujete svom izgledu, nekad je jednostavan pogled u oči mnogo značajniji.

Lav

Spremni ste da iskoristite nove prilike koje se pojave. Uran koji kreće direktno u subotu je zadužen i  za tehnologiju, pa iskoristite društvene mreže da objavite svetu da ste dostupni. Mogućnosti za karijeru će se polako razvijati, ali to ne znači da i nedelju treba d aprovedete u radoholičarskom raspoloženju. Previše rada opterećuje, a potrebna vam je zdrava produktivnost da ne biste sagoreli. Dodajte malo novine u svoju rutinu vežbanja.

Devica

Ostvarivanje snova i željenih ideja će sada biti za nijansu lakše zahvaljujući direktnom kretanju Urana. Ako želite da uradite nešto smelo i neočekivano, ovo je vaš trenutak. Još je bolje ako imate mentora koji će vas sprovesti kroz ceo proces. Ljubav i avantura će biti glavna tema ove nedelje. Možda biste mogli da razmislite o tome da popustite tom udvaraču koji se već dugo trudi oko vas. Naročito ako ste zaljubljeni u nekoga ko vam očigledno neće uzvratiti osećanja.

Vikend horoskop za 27. i 28. januar: Vaga

Dosta je odugovlačenja. Došlo je vreme da se zainteresujete za skrivena i mistična područja života. Jednostavno potražite sve odgovore koji vas interesuju. Osim toga, nemojte zaboraviti da se fizički aktivirate i da komunicirate sa ljudima ili bar sa onim posebnim prijateljem kojeg niste dugo videli. Nedelja će vas takođe pozivati da se ponovo povežete sa ljudima koji vas čine srećnim i do kojih vam je stalo.

Škorpija

Vaša romantična strana će napokon biti u fokusu. Ali, morate prestati da kontrolišete sve i da imate kontrolu nad svim. Ljubav će procvetati ako ostavite dovoljno prostora za element iznenađenja. Nedelja je dan kad bi trebalo da povežete svoju glavu i srce. Ovo je pravo vreme da kažete ono što osećate umesto da polirate sve do savršenstva i propustite priliku da se izrazite. Poravnanje Venere i Jupitera će pojačati vašu diplomatsku veštinu, pa će sve što izgovorite biti upakovano u pravom formatu.

Strelac

Ova subota je idealno vreme da napravite plan za brigu o sebi. U proteklih pet meseci ste bili pravi primer nezdravog načina života. Međutim, nemojte se prebacivati u režim preopterećenja da ne biste sagoreli i pre nego što počnete. U velikom broju situacije, manje je više, naročito nedeljom, pa uživajteu  minimalističkom radu u jednostavnosti. Ovo je takođe dobar dan da priznate svojoj simpatiji šta osećate. Budite hrabri! Čak i ako ne dobijete odgovor kakav biste želeli, bar ćete znati na čemu ste.

Jarac

Ove subote ćete ponovo početi da se osećate oslobođeno. Oni koji su sami će ponovo moći da krenu u potragu za partnerima, a parovi bi trebalo da se fokusiraju na podizanje romantičnih elemenata veze. Ukoliko ste zaista spremni na rizike i na kockanje u ljubavi, nedelja bi mogla da bude vaš srećan dan. Ne možete pobediti ako i ne pokušate, zar ne? Međutim, budite oprezni. Biće veoma lako da se zanesete svojim emocijama ili da naduvate tuđe reakcije.

Vikend horoskop za 27. i 28. januar: Vodolija

Ovu subotu provedite vreme dovodeći svoju kuću u red, Vodolije. Promene verovatno neće predstavljati potpuni šok, ali ćete možda osetiti hitnost da reagujete na njih u prvom kvartalu 2024. godine. Vaša meka strana će možda ove nedelje biti mekša nego inače. Ponekad je samo dovoljno da slušate druge ljude, pa držite maramice pri ruci. Ovo je odličan trenutak da se na dubokom nivou povežete sa najbližim prijateljima jer će vam srce biti otvoreno.

Ribe

Vaš društveni život će dobiti na značaju ove subote. Iako biste otišli na kraj sveta za prijatelje, većina ljudi to ne bi učinila. Ipak, posvetite vreme onima za koje znate da bi vam uzvratili istom merom. U nedelju ćete imati priliku da upoznate nove ljude, ali je veoma važno da svoj emotivni oklop ostavite kod kuće. Ako ste slobodni i želite da promenite taj status, imajte na umu da nekad ljubavi počinju iskrenim prijateljstvom.

Maksym Belchenko/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije