1
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Twitter/AustralianOpen)

NOVAK PROTIV SINERA ZA FINALE AO: Izašle kvote za meč koji može odlučiti budućeg šampiona!

Objavljeno: 25.01.24 u 10:56

Kladionice ovako procenjuju šanse u duelu Srbina i Italijana

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, saznao je svoj naredni izazov na Australijan openu – u polufinalu će se sastati sa Janikom Sinerom u noći između četvrtka i petka od 04.30 časova po odluci turnira. Iako termin meča može predstavljati izazov za navijače u Srbiji koji će morati rano da ustaju, očekuje se još jedan uzbudljiv duel između ova dva teniska velikana.

Ovo će biti osmi put da Đoković i Siner stupe na teren jedan protiv drugog, a zanimljivo je da će se sastati četvrti put u poslednja tri meseca. Đoković trenutno vodi u ukupnom skoru 5:2, ali je Siner uspeo da pobedi u dva od poslednja tri meča, pokazujući da neće biti lako za najboljeg srpskog tenisera.

Uslovi na terenu će biti dodatni izazov, s obzirom na nešto veće temperature tokom meča. Ipak, svetske kladionice daju značajnu prednost Đokoviću, s kvotom od 1,47 za njegovu pobedu, dok je kvota na Sinerov trijumf 2,80.

Svi ljubitelji tenisa nestrpljivo očekuju ovo polufinale, gde će Đoković pokušati da ostvari pobedu i izbori se za mesto u finalu Australijan opena.

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter