0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

CELA SRBIJA ĆE USTATI RANOM ZOROM: Evo kada Novak Đoković igra u polufinalu Australijan opena!

Objavljeno: 25.01.24 u 08:33

Nezgodni Italijan će mu biti naredni rival

Svetski broj jedan, Novak Đoković, stremi ka 25. grend slem trofeju i danas će se suočiti sa izazovom protiv talentovanog Italijana Janika Sinera u polufinalu Australijan opena. Zakazan za sutra od 4:30 po srednjoevropskom vremenu, ovaj duel obećava uzbuđenje i teniske majstorije.

Đoković i Siner su do sada odmerili snage šest puta, sa četiri pobede na strani srpskog tenisera. Međutim, Sinera ne treba potceniti, jer je uspeo da slavi u dva od poslednja tri susreta protiv najboljeg tenisera na svetu.

Do polufinala, Đoković je prikazao impresivne performanse, stigavši do ovog koraka turnira bez izgubljenog seta. Na putu do polufinala, eliminisao je Andreja Rubljova. Sa druge strane, Sinera je pokazao izuzetnu formu, a na poslednjem koraku je bio nadmoćan.

U drugom polufinalnom duelu, Danil Medvedev i Aleksander Zverev će se boriti za mesto u finalu. Njihov susret zakazan je za petak od 9:30 časova.

Svi ljubitelji tenisa nestrpljivo očekuju ovaj teniski spektakl, dok Novak Đoković nastoji ostvariti još jedan značajan korak ka obaranju rekorda i osvajanju 25. grend slem titule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter