Sreda, 14.07.2010.

09:47

Dačić razgovarao sa Nikolićem

Ministar policije Ivica Dačić upoznao je Tomislava Nikolića sa dosadašnjim saznanjima MUP-a o ugroženosti predsednika naprednjaka.

Izvor: B92

Default images

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je na inicijativu Ivice Dačića održan sastanak ministra sa predsednikom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem.

Kako se navodi, Dačić je Nikolića upoznao sa svim dosadašnjim saznanjima policije i drugih organa o ugroženosti predsednika SNS-a.

U saopštenju stoji da je Dačić naveo kako policija veoma ozbiljno shvata pretnje koje su upućene Nikoliću.

Zadatak policije je, kako je navedeno, da zaštiti Nikolića i da zajedno sa drugim državnim organima proveri istinitost svih navoda, te preduzme mere protiv svih koji su u tome učestvovali.

U saopštenju policije se navodi da svako nipodaštavanje tih pretnji ili javno licitiranje o njihovoj istinitosti, kao i svakodnevno iznošenje različitih stvarnih ili izmišljenih detalja, ne doprinosi ni bezbednosti Tomislava Nikolića, ni poslu policije i drugih državnih organa.

MUP će nastaviti da obezbeđuje Tomislava Nikolića, poručuje policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: