Jet set

Bivša djevojka Hjua Hefnera: Plejboj mi je uništio život

Bivša djevojka Hjua Hefnera: Plejboj mi je uništio život
Foto: Screenshot/Instagram | Bivša djevojka Hju Hefnera: Plejboj mi je uništio život (VIDEO)

Bivša djevojka Hjua Hefnera izjavila je da joj je "Plejboj" uništio cijeli život i prisjetila se života u poznatoj vili.

Kendra Vilkinson (38) je imala samo 18 godina kada se uselila u Hefnerovu vilu, a on je bio stariji 60 godina od nje.

Veza sa njim dovela je u centar pažnje i donijela joj ulogu u svojevremeno popularnom rijalitiju "Girls Next Door". Međutim, taj dio života je za nju noćna mora.

"Morala sam da se suočim sa svojim 'demonima', a Plejboj mi je uništio život", rekla je za magazin "Pipl."

Mnogi se pitaju zbog čega je riješila da bude Hefnerova ljubavnica sa tako malo godina, ali ona ističe da je koristila opijate i da je željela da se provodi, a sada se i sama preispituje zašto je to učinila. Takođe, počela je da se gadi svog tijela, ali sada radi na poboljšavanju mentalnog stanja.

"Drogirala sam se sa samo 15 godina. Puno sam pila. Bila sam tamo da bih uživala, da budemo realni, a ne zbog toga da mi Hefner bude dečko. Sada sebi postavljam gomilu pitanja: Zašto sam imala odnos sa Hjuom u tim godinama? Zašto sam to učinila? Zašto sam uopšte otišla u vilu? Zašto sam seks simbol? Zašto sam se ofarbala u plavo? Zašto sam to učinila? Zašto?. Još uvijek tražim odgovore na ta pitanja, ali se fokusiram na opuštanje", rekla je bivša Plejboj zvijezda.

Sada je spremna da ponovo pronađe ljubav i počinje da se osjeća dobro u svojoj koži.

"Prije godinu dana sam se stidjela svog tijela, a sada se osjećam, prelijepo. Kako sam izašla iz 'začaranog kruga' mogu da se posvetim svojoj porodici i ponosna sam na sebe", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije