Srpska Plejboj zečica optužila Ognjena Vranješa: Pretio mi je, pa zapalio automobil!

16.01.2024

12:34

0

Osvrnula se i na vezu sa fudbalerom, ali i na težak trenutak kada je saznala da je njen otac izvršio samoubistvo

Srpska Plejboj zečica optužila Ognjena Vranješa: Pretio mi je, pa zapalio automobil!
Božana Vujinović i Ognjen Vranješ - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Instagram/bozana vujinovic

Božana Vujinović, srpska Plejboj zečica, godinama se u domaćim medijima provlačila u ne baš tako lepom kontekstu. 

Prvo kada je dospela na naslovne strane bilo je kada se saznalo da je u vezi sa Milanom Biševcem, fudbalerom Lacija, koji je bio oženjen.

- Vezu sa Milanom bih nazvala mladost-ludost. Prvi put u životu sam se zaljubila baš u njega. Nisam tazmišljala o tome da je oženjen jer je bio najdivniji muškarac kojeg sam upoznala do tada. Igrao je za Lacio i živeli smo u Rimu u hotelu "Hasler" iznad Španskih stepenica. Posle šest dana veze mi je poklonio "roleks". Bila sam nedavno u Veneciji kada sam se setila našeg boravka tamo i razgovora na krovu hotela "Danieli". Plakao je kao malo dete jer nije mogao da se razvede, iako me, kako je rekao, voli više od svega. Govorio je da dok je sa mnom nije znao da život može da bude toliko lep. Želeo je da mi napravi dete kako bi me zauvek vezao za sebe. Danas sam srećna što se to završilo tako kako jeste i želim mu sve najbolje. Prerasla sam i njega i sebe iz tog perioda. Taj čovek već godinama ne zavređuje moju pažnju, a čak i sada nerado govorim o tome. Zanimljivo je da sam tri meseca nakon što je priča o nama osvanula u medijima mučki prebijena u Beogradu - ispričala je ona sada.

Ovom prilikom je otkrila i da sumnja na to da Ognjen Vranješ stoji iza toga što joj je zapaljen automobil.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ognjen Vranješ

- Neposredno pre nego što mi je zapaljen "rendž rover" imala sam sukob sa Ognjenom Vranješom koji me je bez razloga verbalno napao. Pretio mi je preko telefona. Snimila sam i danas posedujem taj naš razgovor. Između ostalog, rekao mi je: "Pokazaću ti svoju veličinu u minuti". Nisam ga prijavila policiji sve do samog incidenta. Mislim da on stoji iza toga. Srećom, auto je bio osiguran, pa i nije bila neka šteta, a on je pokazao koliko je mali i slab - ispričala je ona.

U medijima se spominjalo i da je hapšena zato što se bavila prostitucijom, ali ona takve napise demantuje.

- Nikada. Svi napisi u medijima su bili laž. Sa neistinama se borim na sudu i do sada sam dobila svaki spor. Kada nemaš problem da se zameriš bilo kome ko ti stane na senku, rađaju se neprijatelji sa kojima još uvek uspešno izlazim na kraj. Nikada nisam dozvoljavala da me spletke pokolebaju - ističe Plejboj zečica.

U rijaliti program ne bi ušla, ne bi otvorila nalog na Onlifensu, a jedan od najtežih trenutaka u životu joj je bio kada je saznala da je njen otac izvršio samoubistvo.

- Moji roditelji su se razveli kada sam imala četiri godine. Oca Božidara sam po odluci suda viđala samo nedeljom. Taj razlaz sa mojom majkom je teško podneo. Falila mi je očinska ljubav koju nisam imala, a koju se moja majka oduvek trudila da mi nadomesti. Kada sam porasla pokušavao je da ostvari kontakt sa mnom, ali je bilo kasno. Već tada je bio alkoholičar i to mi je smetalo, a ni danas ne volim ljude koji mnogo piju. Pored toga što je bio poročan, bio je i labilan. Interesantno je da nikada nije išao u vojsku jer je imao napismeno da je psihički nestabilan. Tokom braka, pretio je mojoj majci samoubistvom mnogo puta kada bi se susreo sa nekim životnim problemom - priča Božana i dodaje:

- S godinama smo izgubili kontakt, ali tri meseca pre nego što je digao ruku na sebe sam ga posetila u njegovom stanu jer sam osetila da nešto nije u redu. Počeo je da plače. Pričali smo da ne sme da uradi ništa nažao sebi. Ja, tada klinka, govorila sam odraslom čoveku da je sve prebrodivo. Obećao mi je da se neće ubiti i otišla sam. Poslednje što sam od njega čula bila je oproštajna poruka. Spavala sam, a ujutru me je na telefonu sačekalo "voli te tata", a zatim i vest da se ubio. Sećam se da sam vrištala iz sve snage, mislila sam da će mi pluća pući. Kada je sebi pucao u glavu imala sam tačno 20 godina i nisam znala mnogo o životu. Bila sam usamljena i bez bilo čije podrške sam se nosila sa stravičnim gubitkom i predrasudama okoline. Ni danas mu nisam oprostila što mi nije dao primer heroja, već slabića. Izneverio me je. 

Sada, kako tvrdi, uživa u ljubavi.

- Volim i voljena sam kao nikada pre. Pored sebe imam muškarca koji je moja najveća podrška. On je moj mentor i jedini čovek u čiji sam se mozak zaljubila. Neko je od koga učim i ko me svojim znanjem i iskustvom usmerava. Zovem ga Serpenti, po dijamantskoj "bulgari" narukvici koju mi je poklonio. Osvojio me je svojom visprenošću i intelektom. Žena poput mene je konačno srela sebi ravnog i to me beskrajno raduje - zaključila je ona.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike