Vesti

0

U Beogradu nastupa Tea Tairović - Počela proslava Nove godine po Julijanskom kalendaru

Izvor: Beta

U Beogradu nastupa Tea Tairović - Počela proslava Nove godine po Julijanskom kalendaru

Izvor: Beta / Miloš Miškov

Pevačica Tea Tairović je koncertom na Trgu Republike otvorila večeras svečani doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, koji je organizovao grad Beograd.

Kako je najavljeno, nakon nje će od 23.00 do 1.00 sat posle ponoći nastupati Saša Matić, uz koga će Beograđani koji slave dočekati, još jednom, Novu godinu.

Osim u Beogradu, koncertima na otvorenom mnogi gradovi u Srbiji su za svoje građane priredili svečan doček takozvane pravoslavne, ili srpske nove godine.

Kako prenosi RTS, poslednji dan stare godine u Кraljevu bio je posvećen najmlađima, na Novogodišnjoj čaroliji na glavnom gradskom trgu, dok je za večeras na gradskom trgu najavljen koncert Nade Topčagić, Akapulko benda i trubača.

"Za sve posetioce grupa kraljevačkih privrednika obezbedila je vola na ražnju, kuvano vino i grejanu rakiju", kazao je Igor Tešić iz Turističke organizacije Кraljeva.

U Vrnjačkoj Banji nastupaju OК bend i Leksington bend, dok u Nišu, u parku Svetog Save, je najavljen nastup Amadeus benda.

U Кragujevcu večeras na koncertu na otvorenom nastupaju grupe Mamurni ljudi i Van Gog, dok će Zaječarce u novogodišnjoj noći zabavljati "Osvajači".

U Čačku je za večeras najavljen nastup Gorana Bregovića, na glavnom gradskom trgu.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR