Najmlađi uživali u velikoj novogodišnjoj žurci na pećinačkom šetalištu

PEĆINCI – Velika novogodišnja žurka sa Bum animatorima iz Sremske Mitrovice održana je četvrte januarske večeri u organizaciji pećinačkog Kulturnog centra pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci.
Foto: Opština Pećinci

Pred punim pećinačkim šetalištem, pojavili su se voljeni dečji likovi – Klovn, Miki i Mini, Meda i Deda Mraz. Deca su uživala u dečjoj olimpijadi, plesu, džinovskim balonima od sapunice, družila se sa kostimiranim likovima, a na kraju je Deda Mraz podelio slatkiše u Slatkoj sobi, koja je bila postavljena pored klizališta.

Direktor Kulturnog centra, Slobodan Stanković izjavio je da su ovakvi prigodni događaji neophodni u našoj sredini kako bismo stvorili vernu publiku.

Foto: Opština Pećinci

“Trudićemo se i ubuduće da Kulturni centar ostane stožer svih kulturno-umetničkih, obrazovnih i zabavnih aktivnosti, mesto oko kojeg će se okupljati i deca i mladi. Usled odlične saradnje sa predškolskom i školskim ustanovama u našoj opštini, uspevamo lako da prenesemo glas o našim aktivnostima do svakog deteta, što je rezultiralo punim šetalištem na novogodišnjoj žurki sa Bum animatorima” – rekao je Stanković.

Bum animatori, na čelu sa klovnom Markom Vukićevićem, kažu da su izuzetno zadovoljni odzivom dece kako iz Pećinaca, tako i iz okolnih mesta pećinačke opštine.

Foto: Opština Pećinci

“S obzirom da je raspust, nismo očekivali toliku posećenost i oduševljeni smo odzivom. Naša misija je bila da ulepšamo zimske dane najmlađim Pećinčanima i mislim da smo u tome i uspeli sudeći po reakcijama svih okupljenih” – kazao je Vukićević.

Centralna ustanova kulture pripremila je program za najmlađe koji se realizuje tokom zimskog raspusta. Veliki broj mališana nakon žurke uživao je u klizanju. Podsećamo da je klizalište u Pećincima otvoreno do kraja januara i da je besplatno za svu decu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.