Fudbal

Vladan Milojević: Zvezda je moja kuća

Vladan Milojević: Zvezda je moja kuća
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Vladan Milojević: Zvezda je moja kuća

Ovo je moja kuća, poručio je Vladan Milojević, nakon što su fudbaleri Crvene zvezde danas i zvanično započeli zimske pripreme pod njegovom komandom.

Na prozivci je imao na raspolaganju 27 fudbalera. Ekipa će trenirati u Beogradu do 14. januara, a dan kasnije će otputovati na Kipar.

„Uvek je lepo biti u Zvezdinoj opremi. Život mi je vezan za crveno-bele boje od malih nogu. Ovo je moja kuća. Kada odlazim idem sa koferom, ali je taj prtljag uvek spreman da se vrati nazad. Veoma mi je drago, a za mene je najveća satisfakcija jer Crvena zvezda može uvek da računa na mene. Dok sam živ i bude bilo potrebe za mojim radom, tu sam. Prethodne uspehe sam spakovao u “fioku”, a ovo je novi izazov koji je ispred mene. Nadam se da ću svim preprekama uspešno odgovoriti“, kazao je Milojević.

Pripreme sa prvim timom će odraditi i nekoliko omladinaca.

„Videli ste u prethodnih šest meseci kako pojedini igrači mogu da “eksplodiraju”. Mislim da Crvena zvezda ima dobru Omladinsku školu, uz Grafičar i OFK Beograd. Insistirao sam na tome da povedemo mnogo mladih igrača, da imamo uvid u njihov rad. Većinu znam, a nije samo stvar njihovog treninga i ponašanja. Potrudićemo se da kao klub priključimo dosta mladih fudbalera prvom timu“, objasnio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije