0
Domaći fudbal

Marko Stamenic Ifet Djakovac Crvena Zvezda - TSC, prijateljska, pripremna utakmica 22.7.2023. Beograd, Srbija foto: David Damnjanovic/STARSPORT

ZVEZDA KREĆE SA PRIPREMAMA: Poznato protiv koga će ‘crveno-beli’ igrati prijateljske utakmice!

Objavljeno: 09.01.24 u 16:51

Fudbalere Crvene zvezde uskoro očekuje početak priprema za prolećni deo sezone, a prozivka šefa stručnog štaba – Vladana Milojevića je zakazana za 10. januar.

Prvotimci Zvezde su tokom 8. i 9. januara u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku obavili medicinske preglede i testiranja za nastavak sezone, te je sve spremno za zvanično okupljanje koje će biti organizovano sutra na stadionu “Rajko Mitić”. Crveno-beli će trenirati na Marakani do 14. januara, a zatim će sledećeg dana – 15. januara krenuti put Kipra gde će na Pafosu boraviti do 2. februara, kada je zakazan povratak u Beograd.

Crveno-beli će za vreme boravka na Kipru odigrati pet pripremnih utakmica, a u ovom trenutku su poznata četiri protivnika. Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

17. januar Crvena zvezda – Hloraka
20. januar Crvena zvezda – Zalaegerseg
24. januar Crvena zvezda – Spartak Subotica
28. januar Crvena zvezda – Mladost Lučani

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter