0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ ISPRED SVIH: Kampaco ‘ukrao’ postolje Teodosiću – Evo ko su nosioci laskavih nagrada!

Objavljeno: 09.01.24 u 16:19

Interesantni izbori.

U glasanju generalnih menadžera klubova učesnika Evrolige, izbio je pravi košarkaški triler! Legendarni stručnjak Željko Obradović, čiji uspesi sa Partizanom krase evropsku košarku, zasluženo je odneo titulu najboljeg trenera, prikupivši impresivnih 33.3% glasova.

Pored Željka Obradovića u izboru su se još našli, Luka Banki iz Virtusa i Ćus Mateo, vođa Reala, ostali su ukupno sa 27.8% podrške.

U kategoriji najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige, plejmejker Real Madrida, Fakundo Kampaco, briljirao je sa punom podrškom generalnih menadžera. Kampaco je ispred svih, dok je drugo mesto pripalo sjajnom Majku Džejmsu iz Monaka.

FOTO: Starsport

Kada je u pitanju odbrana, centar RealaValter Tavares opravdao je svoju dominaciju i osvojio titulu najboljeg defanzivca. U istom klubu, ali na drugom frontu, Fakundo Kampaco pokazao se majstorom asistencija, prestigavši čak i iskusnog Teodosića.

Očekivanja za Fajnal-for su visoka, a prema većinskom mišljenju generalnih menadžera, Real Madrid, Barselona, Monako i Partizan su ti koji će se boriti za prestižni trofej.

3
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter