U ponedeljak sneg u Novom Sadu

Topli dani u Novom Sadu nastaviće se sve do nedelje.
U ponedeljak sneg u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U četvrtak će biti malo vedrije, ali je i dalje moguća povremena kiša. Minimalna temperatura biće 8, a maksimalna 15 stepeni. Slab i umeren južni vetar u skretanju na zapadni-severozapadni i u kratkotrajnom pojačanju.
 
U petak promenljivo oblačno i suvo, a temperatura će se kretati od 3 do 15 stepeni. Krajem dana južni vetar u pojačanju.
U subotu tmurno, ali bez kiše, a temperatura će biti od 8 do 16 stepeni.
 
Nedelja tmurna, kišovita i hladnija. Najniža temperatura biće 6, a najviša 8 stepeni.
U ponedeljak će biti ledeno, temperatura će biti od -1 do 0 stepeni, a najavljen je i sneg.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 4. januar:
 
Kod većine hroničnih bolesnika će biometeorološke prilike izazvati uobičajene tegobe. Oprez se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim tegobama. Nemir i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije. 
  • V

    03.01.2024 12:11
    Konačno, zazelela sam se zime sa snegom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.