Utorak, 02.01.2024.

16:43

Vučić razgovarao sa Hercogom: "Odnosi dveju država treba da odražavaju bliskost dvaju naroda"

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Države Izrael Isakom Hercogom.

Izvor: B92

Vučić razgovarao sa Hercogom:
Foto: Profimedia

Predsednik Vučić i predsednik Hercog su konstatovali da odnosi dveju država treba da odražavaju bliskost dvaju naroda, očekujući da saradnja postane raznovrsnija i proširi se na različite oblasti.

Dvojica državnika su izrazili očekivanje da će Srbija i Izrael uspostaviti češće kontakte, kako bi ustalili razmatranje tema od zajedničkog interesa. S tim u vezi predsednici Vučić i Hercog izrazili su nadu da bi uskoro moglo da dođe do njihovog susreta. Predsednik Vučić je stanovnicima Izraela i jevrejskom narodu širom sveta u Novoj godini poželeo da u miru ostvaruju napredak.

Predsednik Hercog je predsedniku Vučiću čestitao pobedu SNS na nedavnim parlamentarnim izborima, očekujući da nepromenjene političke okolnosti pruže Srbiji stabilan razvoj, kao i da sa Izraelom zadrži pravac razvoja saradnje na obostranu dobrobit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: