Nova vest
Fudbal

Subota, 30.12.2023.

15:55

Seltik Park luduje – Rodžersova četa slavila u "Old Firmu"

Fudbaleri Seltika savladali su najvećeg rivala Glazgov Rendžers 2:1 u novom vatrenom okršaju za prvenstvene bodove.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: Profimedia.rs

Strelci za ekipu Brendana Rodžersa bili su Portugalac Paulo Bernardo i Japanac Kjogo Furuhaši.

Bio je ovo drugi "Old Firm" ove sezone i druga pobeda Seltika koji je sada uvećao prednost naspram "Policajaca" na osam bodova.

Rendžersi imaju i dva meča mamnje od najvećeg rivala.

Seltik Park svedočio je još jednoj ogromnoj borbi dva najbolja škotska tima i rezultatskoj neizvesnosti koja je trajala punih 100 minuta.

Gosti su i sa igračem manje dvadesetak minuta (isključen Belogun u 71) uspeli da postignu gol, strelac je bio Tavernije, i da unesu zebnju u redove domaćih.

Rendžers je smanjio u 88. minutu, a u narednih 12 minuta vodila se žestoka borba - Seltika da održi vođstvo, a gosti da poravnaju.

Na kraju, uz delirijum sa tribina, Seltik je ipak odneo sev sa talona "Seltik Parka" i slaviće danas najvažniju pobedu, onu koja je zaista najvrednija za navijače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Arsenal razočarao Francuze

Rukovodstvo Arsenala ne želi da fudbaler londonskog kluba Vilijam Saliba nastupi za reprezentaciju Francuske na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi Parizijen.

Tanjug

16:29

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu