Sahranjen Mihailo Janjušević: Brat klečao dok su spuštali kovčeg u raku

27.12.2023

13:16

0

Autor: M. J.

Veliki broj ljudi se okupio

Sahranjen Mihailo Janjušević: Brat klečao dok su spuštali kovčeg u raku
Copyright Informer Instagram

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša sahranjen je danas u rodnom Prijepolju. 

Janjuš je zbog ovog tužnog događaja napustio rijaliti, pa sa najbližima ispratio Mihaila na večni počinak na lokalnom groblju u blizini njihovog doma. 

Marku i njihovom bratu Borisu, Mihailova smrt je najteže pala, a kako prenosi Informer, Boris je pao na kolena dok se kovčeg spuštao u raku. 

Informer
 

Podsetimo, Mihailovo beživotno telo pronađeno je pre dva dana u njegovom stanu u Beogradu, a navodno je samoubistvo izvršio vešanjem. Još uvek nije poznat motiv, ali se spekuliše da je mesecima unazad bio izložen nasilju na internetu nakon što su njegove eksplicitne fotografije sa sajta za odrasle "OnlyFans" procurile u javnost. 

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike