Nova vest
Tenis

Utorak, 26.12.2023.

17:35

Đoković ponovo pričao o penziji VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković sve se češće suočava sa pitanjem kada je vreme za penziju, ali njegov ugovor je uvek isti – ne još uvek.

Izvor:

Autor:

Default images
EPA-EFE/Daniel Pérez

Sa 36 godina je i dalje najbolji teniser sveta, te je sa te strane i razumljivo zašto ne želi da okonča ono što je jedna od najboljih sporskih karijera u istoriji.

Đoković je stigao u Rijad, gde će igrati egzibicioni meč protiv Karlosa Alkarasa.

Pred taj meč je odgovarao na pitanje o upravo pomenutoj penziji i tu priliku iskoristio da govori o kvoterbeku Tomu Brejdiju koji je tek ove godine završio karijeru.

"Znam ga lično i mnogo sam naučio iz njegovog primera. Nadam se da ću imati karijeru koja će trajati do četrdesetih", rekao je Đoković.

Potom se osvrnuo i na svoj slučaj.

"Osećam se sjajno u svom telu trenutno i igrao sam kvalitetan tenis. 2023. je jedna od najboljih sezona koje sam imao do sada. Zašto stati dok i dalje igraš sjajno. Idemo godinu po godinu, pa ćemo videti koliko ćemo daleko stići", zaključio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Tenis

U 3.10 za Jumu

Kao u čuvenom vestern filmu, u kojem je u glavnoj roli bio Rasel Krou, daleko poznatiji po svom "Gladijatoru", tako je i Novak Đoković bio zvezda večeri Parizu.

Zoran Kecman

17:55

12 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu