Nakon pola veka rekonstruisani sanitarni čvorovi u objektu vrtića „Sunce“ u Inđiji

INĐIJA – U najstarijem i najvećem objektu  “Sunce” Predškolske ustanove Boško Buha u Inđiji završeno je uređenje sanitarnih čvorova namenjenih najmlađima.
Foto: PU „Boško Buha“

„Kraj godine smo iskoristili da rekonstruišemo sanitarne čvorove u našem najstarijem objektu. Došao je red da se i on rekonstruiše i da se obezbede bolji uslovi za decu i zaposlene. Sanitarni čvorovi u ovom objektu se nisu uređivali od izgradnje objekta od 1976. godine.“ rekla je Jelena Kresoja dirketorica PU „Boško Buha“ Inđija.

Foto: PU „Boško Buha“

Do sada su kompletno renovirana 2 sanitarna čvora, a u planu je da se tokom raspusta renoviraj usvih 7 sanitarnih čvorova. U njima su se nalazile stare keramikčke pločice, postojali su određeni problemi i sa kanalizacionim cevima koji će ovom rekonstrukcijom biti rešeni. Sredstva za ovu namenu u iznosu od 3 miliona dinara izdvojeni su iz budžeta opštine Inđija.

Foto: PU „Boško Buha“

Konstantno se radi na tome da najmlađi stanovnici u opštini Inđija imaju bolje uslove za boravak i vaspitanje. U planu ove ustanove za narednu godinu predviđeno je i uređenje toaleta za odrasle kao i krečenje objekta „Sunce“.  Od kapitalnih projekata u narednoj godini, kao što je već i u nekoliko navrata najavljivano, planira se izgradnja vrtića u Novim Karlovcima i izdradnja novog objekta vrtića “Neven” u Inđiji.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.