Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.12.2023.

17:15

Varan razmišlja o ponudi iz Saudijske Arabije

Rafael Varan bi mogao da već ove zime napusti redove Mančester junajteda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: Profimedia

Iskusni francuski štoper je u poslednje vreme imao dosta problema, što sa povredama, što sa bolešću, a imao je i manji nesporazum sa Erikom ten Hagom.

Ostrvski mediji prenose da je klub voljan da obezbedi budžet za nove igrače tako što će prodati nekoliko iskusnijih igrača, a Varan je jedan on njih nekoliko na toj listi.

Real Madrid, njegov bivši klub, traži zamenu za povređenog Davida Alabu i to je jedna opcija, a druga je Saudijska Arabija, iako Varan prema određenim izvorima, nije najsrećniji da menja sredinu usred sezone.

Navodno, postoji interesovanje Al Itihada za koji igra bivši Varanov saigrač iz Reala, Karim Benzema.

Direktor fudbala Mančester junajteda Džon Murtou je proteklih dana bio u Saudijskoj Arabiji gde je sondirao tržište i potencijalne kupce za Varana, Džejdona Sanča, Kazemira i Antonija Marsijala.

Iako se vratio bez konkretnog odgovora, veruje se da je uspostavio određene kontakte.

Inače, Varan je ranije najavljivao da je spreman da završi karijeru u Realu, Mančester junajtedu ili njegovom ranijem klubu, Lensu, u kojem je počeo karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu