Preko 700 osnovaca iz Nove Pazove organizovalo Novogodišnji vašar

STARA PAZOVA – Današnji sunčani ponedeljak u Novoj Pazovi bio je u znaku Novogodišnjeg vašara u okviru kog su vredne ruke dece izlagale na štandovima svakojake ručno pravljene predmete, kolače, novogodišnje đakonije..

Iako su zimski raspust i slobodni dani prilika za odmor i opuštanje, učenici osnovne škole „Rastko Nemanjić – Sveti Sava“ odlučili su da ovaj period iskoriste na jedinstven način i budu vredni.

Foto: RTV Stara Pazova

U duhu prazničnog raspoloženja i želje za širenjem radosti, osnovci iz Nove Pazove organizovali su Novogodišnji vašar koji je oduševio čitavu zajednicu. Učenici su se udružili i uz pomoć mašte, kreativnosti i talenta stvorili pravu malu oazu novogodišnje čarolije. Na štandovima su ponosno izlagali ručno izrađene predmete a svaki od njih nosio je pečat pažljivo uloženog truda i ljubavi u izradi.

Foto: RTV Stara Pazova

Nastavnici i zaposleni u školi izrazili su ponos i podršku zbog entuzijazma i angažovanja svojih đaka, kojih je na ovom prazničnom događaju bilo čak preko 700! Hol, sala i  gotovo svaka učionica bili su ispunjeni prazničnom atmosferom.

Foto: RTV Stara Pazova

Ono što je dodatno oplemenilo ovu inicijativu jeste humanitarni karakter vašara, a novac prikupljen od prodaje biće usmeren u dogovoru đaka i njihovih nastavnika. Ovakvi događaji su podsetnik da je duh praznika u deljenju i brizi za druge, i da su najlepši pokloni oni koji dolaze iz srca.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.