Brojne nagrade za Plesni studio Super Star

VRŠAC – Plesni klub Super Star ostvario je veliki uspeh na nekoliko plesnih takmičenja u regionu. Njihova koreografija plesa, preciznost i harizma na sceni izdvojili su ih od konkurencije.

Na takmičenju Stage Dance u Skoplju, članovi Plesnog kluba Super Star pokazali su izuzetan nivo plesne tehnike, osvojili su novčanu nagradu za najbolju duo koreografiju na celom takmičenju kategoriji savremenog plesa i show dance-a.

Istovremeno, na European Grand Prix u Rumuniji, u Bazjašu, plesači ovog kluba osvojili su brojne nagrade. Najupečatljiviji primer ovog sjajnog uspeha jesu prva mesta osvojena u grupnim kategorijama mini, deca i juniori.

Pored navedenih takmičenja, Plesni klub Super Star je pokazao zavidan uspeh i na turneji Dance Now Green Energy, održanoj u Beogradu kao i na takmičenju Infinity dance U Suboticu.Članovi ovog kluba osvojili su brojne specijalne nagrade i priznanja, pokazujući veliki talenat i izuzetnu plesnu veštinu.

Zadnje takmičenje u ovoj godini zavrsili su na Amadeus festu u Pozarevcu sa prvim mestima nasih solista i specijalni nagradama putovanja.

Sve u svemu, uspeh Plesnog kluba Super Star na ovim takmičenjima jasno govori koliko su talentovani i posvećeni plesu. Ovi mladi plesači uspeli su da ostvare izvanredne rezultate zahvaljujući svom radu, zalaganju i strasti prema plesu. Nagrade koje su osvojili predstavljaju priznanje za njihov talenat i trud, a ovaj uspeh ih motiviše da nastave dalje u svom plesnom putovanju.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.