Hronika

Prvi snimak prevrnutog autobusa na auto–putu (VIDEO)

Prvi snimak prevrnutog autobusa na auto–putu (VIDEO)
Foto: Printscreen | Prvi snimak prevrnutog autobusa na auto–putu (VIDEO)

BEOGRAD - Noćas je na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca došlo do teške saobraćajne nesreće kada je autobus njemačkih registarskih oznaka sletio s puta i prevrnuo se. Tom prilikom povrijeđeno je pet osoba, a djevojka (20) je životno ugrožena.

Na Instagram stranici 192_rs pojavio se jeziv snimak nastao nakon nesreće, na kojem se vidi kako šlep služba sajlama podiže prevrnuti autobus.

Dijelovi vozila rasuti su po putu, a policijske ekipe okružile su mjesto nesreće.

Uzrok nesreće i dalje je nepoznat.

Podsjetimo, od petoro putnika iz autobusa koji je sinoć sletio s kolovoza na autoputu Beograd –Niš u visini sela Katun, najteže je povređena dvadesetogodišnja djevojka, piše Telegraf.rs.

"Pacijentkinja A.S. (20) ima teške povrede grudnog koša, obe potkolenice i stopala, leve butne kosti i povrede glave. S obzirom na to da je zbog težine povreda bila životno ugrožena, odmah nakon dijagnostike uvedena je u operacionu salu Urgentnog centra. Posle višečasovnog operativnog zahvata u kojem je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, jutros je smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju. Nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju", saopšteno je iz niške bolnice.

Kako dalje navode, pacijent S.K. (23) nakon dijagnostike je stabilan, opserviran u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš.

Pacijentkinja N.S. (29) nakon dijagnostike stabilna, D.Z. (63) ima manje posjekotine od stakla, upućen na dalje preglede oftamologu, a B.B. (45) koji takođe ima manje posekotine, opserviran u hirurškoj intervenciji u stabilnom je stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije