Aktuelno

Najlepša odbojkašica ostvarila svoj san - postala Plejboj zečica: "Ovo će biti moja godina" FOTO

Potvrdio je i magazin "Plejboj" fotografijom na Instagramu na kojoj atraktivna odbojkašica pozira polunaga.

Subota, 23.12.2023.

10:16

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Brazilska odbojkašica Kej Alves (23) koju mnogi smatraju jednom od najlepših sportistkinja sveta, ostvarila je svoj najveći san da postane Plejboj zečica.

U više navrata je ranije govorila kako želi da radi za "Plejboj", a u poslednje vreme je posvećena objavljivanju sadržaja na platformi za odrasle.

Da je ostvarila svoj cilj potvrdio je i čuveni magazin za muškarce objavom na Instagramu, u kojoj navode da je ona nova zečica.

"Tokom odrastanja, saradnja s 'Plejbojem' mi se činila kao nedostižan cilj, ali to je oduvek bio moj san, pa sam se istinski trudila da ga ostvarim. Imam izraženu radnu etiku i osećam da će 2024. biti moja godina", izjavila je uspešna odbojkašica.

Igra za brazilsku odbojkašku reprezentaciju, a ranije je priznala da zarađuje 50 puta više od objavljivanja eksplicitnog sadržaja nego igrajući odbojku.

"Klub zna da ne radim ništa što bi negativno uticalo na imidž kluba", navela je i dodala da je kolege podržavaju, ali da ima i onih se protive njenoj odluci, kao i da sada barem zna ko joj je pravi prijatelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.