Rukovodstvo Narodne stranke podnelo ostavku

Osim predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i svi članovi Predsedništva te partije podneli su ostavke.
Predsedništvo stranke je zatražilo od dosadašnjeg predsednika, generalnog sekretara i Izvršnog odbora da privremeno nastave da obavljaju svoje dužnosti, do Izborne skupštine stranke.
 
Na toj skupštini biće izabran novi lider i novo rukovodstvo stranke.
 
 
"O učešću i eventualnim koalicijama na svim izborima koji bi mogli da se dogode pre te izborne skupštine odlučivaće Predsedništvo stranke, koje je od danas u tehničkom mandatu", saopštila je Narodna stranka.
Dodaju da podržavaju zahteve građana i opozicionih stranaka da dođe do novih izbora na svim nivoima, u skladu sa zakonom.
 
"Nezavisno od izbornih uslova i svih drugih nepovoljnih okolnosti u kojima smo se borili, nema sumnje da je volja građana Srbije takva da Narodna stranka u ovom trenutku ne predstavlja značajan činilac u političkom životu naše zemlje", navodi se u saopštenju. 
 
Podsetimo, sinoć je predsednik te stranke Vuk Jeremić saopštio da je podneo ostavku.
  • Miljenkoooo

    23.12.2023 13:58
    E tako to rade odgovorni ljudi. Ljudi kao sto su Vucic, Marinika, Djilas ne bi podneli ostavke pa da ih puskom teras.
  • Sremac

    23.12.2023 13:43
    Ovo nebi trebalo raditi kada su izbori neregularni i kradeni ! Jednostavno neko ti na krađu uzme glasove i ti onda sam sebe proglašavaš odgovornim i neuspešnim. Sad je trenutak za borbu za sprečavanje krađe, za jednake uslove u medijima svim strankama koje idu na izbore, a ne za ostavke.
    Pa Vučić i želi da on jedini ostane sam i samo on da se bavi politikom, i da nema ni jednog konkurenta.
  • Милошчић

    23.12.2023 12:57
    Јаке партије и стручног кадра

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija