Najnovije vesti
Vesti Beograd
MUP Srbije podelio snimak nesavesne vožnje, građani prijavili nasilnika

MRTAV PIJAN, DROGIRAN, SA PROBNOM DOZVOLOM U KONTRA SMERU! MUP objavio snimak nesavesne vožnje, a ovako je vozač otkriven (VIDEO)

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja vozača Opela (31) koji se na autoputu Beograd - Niš kod Ostružnice kretao vozilom u suprotnom smeru.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Screenshot / MUP
.

Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom, da je bio u stanju potpune alkoholisanosti jer je upravljao vozilom sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kokaina.

Blic preporučuje

- Bezbednost na putevima je odgovornost svih nas i zato je od presudne važnosti da zajedno delujemo kako bismo sprečili posledice, koje mogu biti tragične. Upravo je slučaj ovog vozača svedočio o tome. Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu autoputa vozilo kreće u suprotnom smeru, vozilo je u najkraćem roku zaustavljeno - saopšteno je iz MUP..

Oni su se zahvalili građanima koji su prijavili ovaj slučaj nasilničke vožnje.

- Ujedno naše sugrađane pozivamo da policiji u svakoj prilici dostave saznanja o nebezbednom ponašanju u saobraćaju - dodaju u MUP.

Počinilac ovog prekršaja zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete prekršajne prijave.