19. decembar  2023. 10.22  →  20.01 | Izvor: Tanjug

Bez zadržavanja na rampama autoputeva

NOVI SAD -

Prema podacima JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je večeras iz AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

putevi, saobracaj, naplatna, rampa

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok je na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na auto-putu E-75, od petlje Tranšped do petlje Bubanj Potok, u smeru ka Bubanj Potoku, radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije do 20. decembra od 8 do 16 časova.

Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Senćanski put, kod Tehnokopa, zbog radova u zoni podvožnjaka brze pruge Novi Sad - Kelebija, do 29. decembra obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac za vozače koji prolaze kroz Suboticu je od Ulice Maksima Gorkog, preko novog dela Banatske ulice, kružnog toka, Lošinjske ulice i Ulice Đorđa Natoševića, do druge zone grada Subotica.

Vozači koji sa auto-puta E-75, na petlji Subotica Istok, skreću na Senćanski put, preusmeravaju se, na raskrsnici Senćanskog puta i Novosadskog puta (Obilaznica oko Palića), da preko Palića dođu do Subotice.

Kučevo - Petrovac na Mlavi, obustava saobraćaja na poddeonici Melnica - Kučajna, zbog radova na rehabilitaciji, do 15. januara 2024.

Alternativni putevi:

Tranzit: Kučevo Salakovac Petrovac na Mlavi Žagubica; Putnički saobraćaj: Petrovac na Mlavi Ranovac Aljudovo Rabrovo - Kučevo.

Svilajnac - Medveđa, radovi na rehabilitaciji, do 31. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila na deonicama dužine od po 500 metara.

Manđelos - Sremska Mitrovica - radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 21. decembra. Shodno dinamici izvođenja radova, saobraćaj se odvija dvosmerno na suženom kolovozu, uz ograničenje brzine ili naizmeničnim propuštanjem vozila.

Tagovi