0
Domaći fudbal

Guelor Kanga (R) and Fousseni Diabate during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KLADIONICE POTCENILE PARTIZAN: Zvezda je veliki favorit u 171. večitom derbiju!

Objavljeno: 18.12.23 u 14:34

Kao da do juče nisu bili lideri na tabeli

Poslednji fudbalski okršaj između Partizana i Crvene zvezde ove godine očekuje nas u sredu od 18 časova, a prema prognozama kladionica, tim Baraka Bahara, Crvena zvezda, ima značajnu prednost.

Bukmejkeri su izrazili izuzetno visoko poverenje u ekipu Crvene zvezde, što se ogleda u kvotama koje su daleko povoljnije za crveno-bele. Prosečna kvota za pobedu Partizana iznosi 4.11, dok je kvota za remi postavljena na 3.70. Sa druge strane, kvota za pobedu Crvene zvezde iznosi 1.67, iako se i dalje beleži njen pad.

Očekuje se da će ovaj derbi ponuditi uzbuđenje i neizvesnost, ali su kladionice jednoglasne u stavu da je Crvena zvezda trenutno favorit, dok će Partizan pokušati iznenaditi i izvojevati pozitivan rezultat u ovom značajnom duelu.

7
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter