FOTO, VIDEO: SNS aktivisti posećuju Novosađane, nekima stižu i poruke, organizovana vožnja u Futogu

Građani su javili redakciji portala 021.rs da aktivisti vladajuće stranke posećuju birače u izbornom danu.

Kako navode građani, aktivisti sa spiskovima u rukama, dok telefoniraju, primećeni su u Bačkoj ulici.

Jedna Novosađanka koja se obratila redakciji 021.rs navela je da joj je stigla poruka od Srpske napredne stranke u kojoj se navodi da im je danas "više nego ikad neophodna podrška dobrih ljudi".
 
U poruci se građanka poziva da glasa, uz slogan "Srbija ne sme da stane".
U Futogu je organizovan prevoz na glasanje, vidi se na snimku objavljenom na društvenim mrežama.
 
 
U Novom Sadu je od jutros zabeleženo nekoliko nepravilnosti, poput slikanja glasačkog listića, a primećene su i osobe sa spiskovima kapilarnih glasova.
 
Osim toga, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da je jutros na Detelinari napadnuta aktivistkinja ove partije.
  • NS

    18.12.2023 11:11
    poziv
    E, pa vidite, mene je zvao na fiksni telefon, koji je mogao da nađe u imeniku Saša Radulović (Dosta je bilo). Naravno, snimljena poruka. Pošto ne verujem da sam bila jedina, niti da je on bio jedini, red bi bio da svi prijave i takve događaje, a ne samo ono što okrivljuje SNS.
    Moja gospodo, časni ljudi priznaju poraz i ne izmišljaju gomilu fantastičnih , naravno, neproverljivih i nedokazanih optužbi na račun stranke koja im se ne dopada.
    Da ne bude zabune i da me ne proglasite za bota (šta god to značilo), krezubu, sendvičara i sve ono što spada u vaš prilično jadni vokabular uvreda, nisam izašla na izbore.
  • Pera

    17.12.2023 21:17
    nepismenost
    Kako bi Vam moj profesor srpskohrvatskog jezika podelio jedinice-neglasam,izvinuli,neradi,neznam...
  • Kika

    17.12.2023 21:09
    U državi gde gradonačelnik
    drugog po veličini grada otvara ekspozituru banke a predsednik te države reklamira salamu od 2 eura po kilogramu u udarnom tv terminu pred celom nacijom u toj državi u 21 om veku u državi koja se nalazi u Evropi ne u centralnoj Africi,očekivali ste nešto drugačije nešto poštenije nešto sažetije u takvoj državi koja lokacijski samo pripada Evropi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti