Zvezda je želela tri boda protiv Sitija! Ndiaje nakon oproštaja od Lige šampiona, misli o Partizanu - Pobeđujemo, naravno! (VIDEO)

14.12.2023

08:41

0

Autor: A. S.

Napdač crveno-belih pun sebe i bez dileme

Zvezda je želela tri boda protiv Sitija! Ndiaje nakon oproštaja od Lige šampiona, misli o Partizanu - Pobeđujemo, naravno! (VIDEO)
Šerif Ndiaje - Copyright 24sedam

Oprostili su se fudbaleri Crvene zvezde od Evrope za ovu sezonu porazom od Mančester sitija. Viđena je velika borba na Marakani sa aktuelnim šampionom Evrope, koji je došao bez prvih zvezda tima, ali je slavio sa 3:2.

Kada se sumira sezona i učešće u najelitnijem takmičenju, crveno-beli imaju mnogo razloga da budu zadovoljni. Ipak imaju i za čime da žale, a to su i brojne propuštene prilike, među kojima je i ona Šerifa Ndiajea u drugom poluvremenu meča sa Sitijem.

Nakon duela, napadač aktuelnog šampiona Srbije, Šerif Ndiaje je istakao da su želeli pobedu.

Nismo imali šta da izgubimo, hteli smo da uzmemo tri boda. Ali znate, to je Mančester siti. Verovali smo i pokazali smo to, ali smo na kraju izgubili. Ponekad, ne razumem… Za napadače imate momenat kada uradite sve kako treba, ali nemate sreće. Nadam se da ću sledeći put da uspem i da ću da dam gol kako bih pomogao timu. Daću svoj maksimum, daću sve od sebe za ovaj tim – rekao je Ndiaje, pa dodao:

– Liga šampiona je novo iskustvo za mene. Zaslužili smo više, ali tu smo gde smo i sada se fokusiramo na ono što nas očekuje. Ne mislim da je ova pozicija realna za nas.

Ali sada sledi derbi i duel sa Partizanom, a pobeda bi crveno-belima donela veliki preokret i prednost na tabeli od tri boda razlike.

Definitivno pobeđujemo, naravno. Uzimamo tri boda, sigurni smo u sebe – podvukao je Ndiaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike