Sreda, 13.12.2023.

18:54

Vučić i predsednik Mančester sitija zajedno gledali utakmicu na Marakani FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsedavajući Uprave za izvršne poslove UAE i vlasnik kluba Mančester siti Haldun el Mubarakom prate meč na Marakani.

Izvor: B92

Vučić i predsednik Mančester sitija zajedno gledali utakmicu na Marakani FOTO
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić", u poslednjem kolu grupe G Lige šampiona.

Predsednik Srbije i Haldun Al Mubarak sastali su se danas pred meč, a Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Mančester sitija i danas na stadionu Rajko Mitić, gde zajedno prate meč srpskog šampiona i šampiona Engleske i Evrope. Sa njima je i Vladimir Orlić.

Inače, Predsednik Vučić je na stadion Rajko Mitić stigao u društvu sina Vukana.

Podsetimo, nakon današnjeg sastanka Vučić se oglasio na instagram nalogu.

"O svemu smo danas razgovarali, a ja sam po svaku cenu izbegavao temu fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Mančester sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sledeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester sitija. Bilo bi dobro da oni na žrebu dobiju neke druge timove", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Pročitajte još:
Printskrin: RTS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: