Najnovije vesti
Slobodno vreme
OMILJENA PINKOVA TV LICA IZ DRUGAČIJE PERSPEKTIVE: Katarina Nikolić i Milan Raonić u emisiji "Ne gledam ti ja to"

OMILJENA PINKOVA TV LICA IZ DRUGAČIJE PERSPEKTIVE: Katarina Nikolić i Milan Raonić u emisiji "Ne gledam ti ja to"

Jutra na RED Tvu sada su već nadaleko čuvena kao najnekonvencionalnija – bez teških tema, crne hronike i politike, idealan start dana uz prvu jutarnju kafu ili čaj. Danas su domaćini voditeljski par Sanja Stanković i Stefan Savin, a njihovi gosti Milan Raonić – poznati Vremenko i reporter TV PINK, Katarina Nikolić – voditeljka „Premijere“, kratke forme o poznatima na TV PINK, Dušan Stepić kamerman kao i glumica Una Kozić.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Jelena Simonović / Promo
.

Sanja Stanković i Stefan Savin sa svojim kolegama razgovaraće o nedoumicama u svetu novinarstva, kao i izazovima koje svako novo snimanje sa sobom donosi. Katarina i Milan objasniće RED TV publici kako izgleda jedan snimajući dan, šta je sve potrebno da bi ekipa krenula na snimanje, sa kakvim problemima su se susretali, kao i najprijatnije i najneprijatnije situacije sa poznatima koje su imali. Pojavljivanje na velikim ekranima svakako je primamljivo. Milan i Katarina, iako mladi ljudi, već imaju zavidan TV staž i prepoznatljivost. U emisiji “Ne gledam ti ja to” ovog jutra objasniće i šta je potrebno za uspeh takvog tipa.

Naravno, neće izostati i lični momenat ovih omiljenih TV PINK lica. Obzirom da se približavaju praznici – Milan i Katarina otkriće najuzbudljivija sećanja koja ih vezuju za dane koji su pred nama, kao i koliko su praznici zapravo njima važni. Gledaoci RED TVa imaće priliku da postave pitanja gostima.

Savin i Sanja imaju i neizostavnu rubriku „Kuvanje-muvanje“ i pošto je vreme posta, voditelji će posnim specijalitetima iznenaditi svoje goste sa kojima će zajedno uživati u doručku. Tu su i neizostavni izazovi sa Tik Toka koje ovaj voditeljski par svakog jutra izvodi, a između priče, gostiju, prelistavanja dnevne štampe, komentarisanja najnovijih vesti iz show biznisa – gledaoci će imati priliku da pogledaju i najsvežije preglede noći iz „Elite“ i budu obavešteni o aktuelnostima iz omiljenog rijaliti formata.

Voditeljka Sanja Stanković pripremila je i prilog u Svetlosnom gradu u Makiškom parku, gde Sanju možemo videti u ulozi Alise u zemlji čuda. Spektakularne svetlosne instalacije, zajedno sa Sanjom, odvešće gledaoce RED TVa u svet bajki.

Ostanite i ovog jutra uz RED TV, jer je dobro raspoloženje do kraja dana zagarantovano. Emisija “Ne gledam ti ja to” je sa gledaocima svakog radnog dana od 8 do 12 časova.