Ludogorec dao gol za pobedu u 108. minutu, navijači CSKA uleteli, viđen i nokaut lopatom za sneg

Neverovatne scene u Sofiji

Fudbalski derbi za prvo mesto u bugarskom šampionatu između CSKA iz Sofije i Ludogoreca prerastao je u haos nakon što je produžen za čak 11 minuta, a igralo se i više od 20 posle zvaničnog isteka regularnih 90. Razlog za to je između ostalog bio i pogodak za pobedu gostiju koji je postigao Spas Delev u 108. minutu, nakon čega je došlo do opšteg haosa i meteža na terenu – 0:1 (0:0).

Delom je i sam Delev sa ekipom Ludogoreca zakuvao situaciju, jer je slavio direktno ispred navijača CSKA iz Sofije, a pošto je bivši igrač ovog kluba, oni mu to nisu baš oprostili.

Nekoliko navijača našlo se na samom terenu, morala je da reaguje i žandarmerija, ali su veći problem napravila lica koja su imala legitimacije iza samog gola.

Jedan od njih bacio je loptu ka fudbalerima gostiju, dok je drugi imao kod sebe jedan još glomazniji rekvizit – lopatu za sneg, koju je bacio ka igračima Ludogoreca.

 

Uspeo je neko od igrača da uhvati tu lopatu, ali je potom kako se čini slučajno njom nokautirao jednog od članova delegacije svoje ekipe, koji je ostao da leži na terenu i morao je da bude sproveden u svlačionicu.

Meč je posle nekog vremena nastavljen, igralo se do 115. minuta, posle čega je Ludogorec i zvanično posle poslednjeg zvižduka sudije Draganova mogao da proslavi tri boda.

Pogledajte kako je tekao haos u snimku.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.