Golovi

od strane | dec 11, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

2004 Radnički 1923 – TSC Bačka Topola GG u prvih 15 minuta (33)

Čudiće vas, ali imamo rezon. Naime, po nama je Radnički tim koji može da iznenadi, pozitivno ili negativno, Feđa Dudić je razmrdao ekipu, padaju i ustaju ali su uspeli da pobegnu sa dna. U kupu su isprašili nekadašnjeg velikog rivala Sartid, spakovali su im pet golova. TSC je svakako kvalitetniji, imaju odličnu tradiciju protiv Kragujevčana, prošle godine videli smo čak tri gola u prvom poluvremenu na „Čika Dači“. Da pokušamo, Radnički ima običaj da primi pogodak u uvodnim minutima meča, ko zna, možda ga i daju.

1412 Union Berlin – Borussia M. GG u prvih 15 minuta (28)

Kvota je manja, ali videli smo već dosta puta ove sezone u berlinskim šumama izraz neverice na licima domaćih navijača kada njihova odbrana, predvođena velikim imenima poput Bonućija i Gosensa primi gol u prvih par minuta. Tada kola krenu nizbrdo, ali za ovu našu opkladu to je dobar scenario jer ni sami gostujući „Koltovi“ nisu dobri u poslednjoj liniji i oni često kapituliraju na startu pa nastane jurnjava. Ovo su dva čudna tima, često na komičan način primaju golove, ako štoperi budu na nivou ove jeseni, mogli bismo da vidimo od samog početka razmenu vatre…

1229 Barcelona – Girona GG u prvih 15 minuta (25)

Imate u magazinu tekst o Đironi, katalonsko čudo stiže kod pokrajinskog hegemona Barse, nemaju šta da izgube, ispred su „starijeg brata“ na tabeli, igraće svoj fudbal, eratičan, ali i veoma zabavan. Sedam puta ove sezone Đirona je okretala prednost protivnika, imaju naviku da loše uđu u meč. Naravno i ako kapituliraju na startu biće vraški teško da se vrate, ali ne možemo da odolimo, za neke njihove igrače, posebno one koji nisu dobili šansu u Barseloni ovo je utakmica života!

1008 Brighton – Burnley GG u prvih 15 minuta (28)

Brajton je sredinom nedelje uspeo da savlada Brentford, primili su gol, ali su tri boda ostala na južnoj obali. U najpoznatije englesko letovalište za vikend stiže Barnli. Gosti su u prošlom kolu izgubili od Vulvsa koji su ipak značajno tvrđi tim od „Galebova“. Pita se De Zerbi, primili su u sredu gol iz penala, ali brzo izjednačili. Jednostavno to je njihova igra, otvoreno i napadački po svaku cenu. Ni ovaj Kompanijev Barnli nije imun na rane golove, i oni igraju proaktivan fudbal, mada za razliku od Čempionšipa to ne donosi po povratku u elitu rezultate. Na Brajton uvek vredi probati golove od samog početka.

6964 Kilmarnock – Celtic GG u prvih 15 minuta (35)

Seltik sanja osvetu. Naime oni su ove sezone već poraženi na gostovanju „Kiliju“ i to u Liga kupu sa 1:0. Tako su ostali bez jednog od tri trofeja već u avgustu. Pre nekih par meseci su dobili ekipu nekadašnjeg igrača Gersa, Dereka MekInesa kod kuće sa 3:1, a obično na ovom gostovanju u prvenstvu otvore rivala na početku. Ali, ni Kilmarnok neće sedeti skrštenih ruku, šokirali su sredinom nedelje Donse u Aberdinu, skočili u top 6, pa mogu bez pritiska da odigraju ovaj meč. Videćemo da li mogu da zakuvaju na samom početku utakmice na „Ragbi Parku“.

Opširnije

Izvor: Sportske NET