Jeziva prošlost Đilasovaca! Evo kakve ličnosti se „bore protiv nasilja“ u Srbiji

SRBIJA -„Srbija protiv nasilja“ na čelu sa Đilasom i ostalima koji su na listi i koji istu podržavaju je toliko licemeran naziv, a za to ima i dokaza.

Da li je ovo ta Đilasova Srbija protiv nasilja sa ekstremno nasilnom prošlošću.

Kako je saopštila Ruska stranka na društvenim mrežama, Đilasovu listu podržava Dragan Sibalic, koji je, kako navode, kao srednjoškolac kratežom ubio nastavnika.

Foto: PrintScr

Tajkun i lider NATO opozicije okupljene oko liste „Srbija protiv nasilja“, Dragan Đilas kada je smišljao ime za listu na predstojećim izborima, sigurno nije uzimao u obzir nasilje koje je sam pravio, ali i ono što su uradili oni koji su se sada našli na istoj toj listi.

„Srbija protiv nasilja“ na čelu sa Đilasom i ostalima koji su na listi i koji istu podržavaju je toliko licemeran naziv, a za to ima i dokaza.

Pored toga što je fizički nasrtao na bivšeg tasta, pretio bivšoj supruzi, tukao psa, svi se sećamo i epizode kada je pretio saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja.

– Vi ste gospodin Dragan Đilas? Šta ste rekli, kada ostanem bez posla? – pitao ga je policajac.

Vrlo brzo dobio je neprijatan odgovor od Đilasa.

– Da, ja sam Dragan Đilas. E, ma daj bre od*ebi više – rekao je policajcu i poručio mu da mu ne može ništa.

I sam policajac Dejan Stević objasnio je, kada je snimak isplivao u javnost, šta se dešavalo i dodao da je Đilas u vreme kada je snimak nastao, bio na vlasti.

– Uočio sam vozilo u prekršaju, koje se kretalo žutom trakom. Pokušao sam da zaustavim vozilo, ali vozač nije hteo da stane. Nije uočio da ja imam motocikl, kada je video da idem ka vozilu, on se nebezbedno vraćao unazad. Tada sam prišao vozilu, vidim da je vozač ugledan čovek, tako je izgledao, jer u prvih nekoliko sekundi napravite profil osobe. Kada sam mu tražio isprave, dao mi je vizitkartu – kazao je svojevremeno Stević u „Hit tvitu“, kao i da mu je Đilas tada rekao: „Evo ti kartica, da znaš ko te je ostavio bez posla!“

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.