Zakazano suđenje Nataše Šavije i Stefana Karića: "Daćemo sve od sebe da kazna bude..."

08.12.2023

22:09

0

Autor: M. J.

Ovo može biti najvažnije ročište

Zakazano suđenje Nataše Šavije i Stefana Karića: "Daćemo sve od sebe da kazna bude..."
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Šavija i Stefan Karić završili su na sudu nakon što ju je on brutalno pretukao na jednom privatnom veselju pre nekoliko meseci. Odmah po incidentu, Nataša ga je prijavila policiji, a potom je i pokrenut sudski postupak protiv Karića.

Uskoro će imati još jedno ročište, a straleta je podelila detalje.  

- Suđenje je zakazano za 27.decembar. Nasilje nad ženama je nehuman čin i verujem da će sud to najstrože kazniti, kao i da će moj advokat Borivoje Borović, zbog koga mi je čast da me lično zastupa tako veliko ime u našoj advokaturi, isto tako dati sve od sebe da kazna bude u skladu sa počinjenim delom - rekla je starleta za Kurir.

Podsetimo, Šavija je dobila  teške telesne povrede u predelu lica na jednoj svadbi na kojoj je bila gost. Prema izveštaju lekara, njoj je polomljena jagodična kosti, imala je nekoliko fraktura u predelu lica koje nisu mogle da se saniraju jednim zahvatom, a nedavno se podvrgla još jednoj operaciji na licu. 

U međuvremenu se oglašavao i Stefanov otac Osman, koji je prvobitno osudio ovaj Stefanov čin, a Šavija je nedavno priznala da im je oprostila.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike