Druženje, takmičenje i fer-plej poruka je učesnika ovogodišnjih „Dunav osiguranje sportskih igara mladih“

Kompanija „Dunav osiguranje“, pod krovom društveno odgovornog projekta „Prijatelj od detinjstva“, tradicionalno organizuje posetu dece koja su ove godine učestvovala u Sportskim igrama mladih. Poseta je započela u prostorijama Kompanije „Dunav osiguranje“, gde su mladi prijatelji proveli prijatno vreme u razgovoru i druženju. Bilo je reči o životnim vrednostima i nastojanju da se podigne svest o važnosti zdravog načina života i druženja u najosetljivijem i najvažnijem periodu života – detinjstvu.

Dobrodošlicu je u ime Kompanije „Dunav“ mladim prijateljima  poželela  Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnog osiguranja.

– Kompanija „Dunav osiguranje“ nastavlja s divnom tradicijom darivanja polise stipendijskog osiguranja za naše najdrugare. Ove godine su Slađana, Vidan i Marko naši mladi ambasadori koji su se potvrdili na terenu i van terena. To su deca čije su poruke izabrane kao najkreativnije i najinspirativnije u okviru projekta „Pružam ruku ne podmećem nogu“. Ja se nadam da će uživati u svojoj novoj tituli i da će im stipendijsko osiguranje pomoći u daljem školovanju i odrastanju, kao mala finansijska podrška od  Kompanije „Dunav osiguranje“.

Foto: Dunav osiguranje.

Udruženim prijateljskim snagama „Dunav“ i SIM nastoje da doprinesu detinjstvu bez stresa koje izaziva rastući problem vršnjačkog i svakog drugog vida nasilja.

– Desetu sezonu „Dunav osiguranje sportskih igara mladih“ je obeležila kampanja „Pružam ruku ne podmećem nogu“ koja je naišla na odličan prijem i odobravanje dece, roditelja, profesora,  a sa kampanjom ćemo nastaviti i ubuduće. Uveliko se spremamo za narednu sezonu. Ovom prilikom pozivam decu da se prijave u što većem broju i da se uvere da su igre zakon, a Kompanija „Dunav osiguranje“ pravi prijatelj od detinjstva, istakla je Marija Mihajlović, direktorka „Sportskih igara mladih“ za Srbiju.

Povod za ovo nesvakidašnje okupljanje jeste i uručenje stipendijskog osiguranja najboljima koji su se izdvojili zapaženim sportskim uspesima, ali i time što su svojim ponašanjem pokazali da su pravi ambasadori fer-pleja.

Petnaestogodišnji  Vidan Jerotijević iz Apatina, koji je na ovogodišnjim Sportskim igrama mladih bio  deo  fudbalske ekipe  u međunarodnoj završnici takmičenja, podelio je svoje utiske sa okupljenima:

Foto: Dunav osiguranje.

– Pre svega bih pozdravio sve prisutne i čestitao na rezultatima koije su postigli. Zahvalio bih se svim organizatorima Sportskih igara mladih. Bilo nam je sjajno! Posebnu zahvalnost dugujem i “Dunav osiguranju”  koje nam je potvrdilo da radimo dobre stvari. Dobili smo stipendijsko osiguranje  koje  doživljavam kao rezultat svih naših napora i rezultata.

Marko Milanović iz Pančeva je dugogodišnji učesnik igara i osvajač medalja na međunarodnoj završnici u Splitu. Ove godine  Marko je uspeo da objedini tituli prvaka u šahu i stonom tenisu.

– Bilo mi je jako zanimljivo da se ove godine takmičim na Sportskim igrama mladih. Zahvaljujem se na stipendijskom osiguranju koje će mi pomoći u daljem školovanju. Poruka svim mladim ljudima koji se takmiče je da nastave s takmičenjem, a rezultati će stići.

Utisak dobrog domaćina Kompanija „Dunav osiguranje“ ostavila je i organizovanjem posete Muzeju iluzija. Postavka tog jedinstvenog muzeja pružila je SIM-ovcima uzbudljivo iskustvo koje će dodatno učiniti da ovo druženje svima ostane u pamćenju.

Do sledećeg susreta, sportski pozdrav, pregršt uspeha i novih iskustava koja nas spajaju i čine još boljim prijateljima.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.