Četvrtak, 07.12.2023.

08:14

U pucnjavi u Briselu povređena pomoćnica člana Evropskog parlamenta FOTO

Pomoćnica člana Evropskog parlamenta, iz redova Evropske narodne partije, ranjena je u pucnjavi u Briselu, zajedno sa još tri osobe, prenosi Politiko.

Izvor: Tanjug

U pucnjavi u Briselu povređena pomoćnica člana Evropskog parlamenta FOTO
EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS

Potparol Evropske narodne partije potvrdio je da je žena, čije ime nije navedeno, koja radi za švedskog člana grupe ranjena i prebačena u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

"Moje misli su s članicom osoblja i ostalim povređenim u pucnjavi u Briselu. Želim im svima brz oporavak i zahvalna sam hitnim službama. Razgovarala sam sa šefom pomoćnice i razgovaraću s njom čim se oporavi", poručila je predsednica Evropskog parlamenta preko svog potparola.

Lokalni mediji su objavili da se ne smatra da se radi o terorističkom napadu.
EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS
Podsetimo, najmanje četiri osobe su povređene sinoć u pucnjavi u Briselu, saopštila je lokalna policija.

Prema pisanju medija, nije reč o terorističkom napadu, a lista "Le Soir" navodi da je život jedne osobe ugrožen, prenosi poratl Brušels Times.

"Primili smo izveštaj o pucnjavi koja se dogodila na Aveniji de la Toason d’or oko 19.30 časova. Naše službe su odmah izašle na lice mesta", rekla je portparolka policije Ilse Van de Kir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: