Utorak, 05.12.2023.

06:56

Kovačević potvrdio; U opoziciji je na delu kanibalizam

“Potvrđujemo da je na snazi politički kanibalizam, kada jedete sopostvenu vrstu”, kaže Vladimir Kovačević, nosilac liste "Srbija na Zapadu - Da se struka pita".

Izvor: Direktno

Kovačević potvrdio; U opoziciji je na delu kanibalizam
. FOTO TANJUG/ Izborna lista "Srbija na Zapadu - Da se struka pita"/ Dragan Banjac

Kovačević, koji je kandidat za gradonačelnika Beograda, je to poređenje upotrebio govoreći o tome da je tako lista "Srbija protiv nasilja" htela da "pojede" listu "Srbija na Zapadu - Da se struka pita".

“Naime, Viši sud u Beogradu, povodom žalbe Jelene Zorić na rešenje Gradske izborne komisije, potvrdio je ono što govorimo od samog početka i sada je vreme da se jednom zauvek stane sa blaćenjem naše liste. Jelena Zorić, naša uvažena novinarka, uopšte nije bila ni u elektronskom, niti u papirnom obliku kao lice koje je dalo potpis listi "Srbija na Zapadu - Da se struka pita", istakao je Kovačević, a prenosi portal Direktno.

Kovačević naglašava da "ovo što se desilo našoj listi ostaje kao upozorenje svakome ko hoće da se bavi politikom van dogovorenih lista i tajnih dilova, ali i podstrek nama lično i drugima da odustajanja nema".

“Pitamo one koji su nas danima klevetali da li osećaju bar trunku srama i da li će pomisliti da nam se izvinu, bez objašnjenja zašto su to učinili, jer to ni ne želimo više da znamo? Ovo je velika lekcija za sve nas koji prvi put učestvujemo u izbornom procesu, koje sve prepreke se postavljaju pred one koji hoće da se bave ovim poslom i da oni koji su pošteni, savesni i odgovorni prvo moraju proći kroz ‘toplog zeca’”, navodi još Kovačević.

Zakođe, Kovačević poručuje da "odustajanja nema, jer će ideja Srbije na Zapadu i vraćanje stručnosti u politiku ostati najveća vrednost ovih izbora, a ako sada ne dobije na značaju zbog podmetanja i spletki, znamo dobro da će na kraju sigurno pobediti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: