0
Fudbal

FOTO: Starsport

GUDELJ DAO SVOJ SUD O ŽREBU: ‘Nema lakih protivnika, cilj je osmina finala!’

Objavljeno: 03.12.23 u 12:35

‘Verujem da ćemo i biti na očekivanom nivou.’

Reprezentacija Srbije juče je dobila rivale na Evropskom prvenstvu koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj. Naime, ‘Orlovi’ su se našli u grupi c sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a fudbaler Sevilje, Nemanja Gudelj istakao je da moraju da daju 110 odsto sebe na svakoj utakmici.

-Verujem da ćemo i biti na očekivanom nivou, 110, na svakoj utakmici. Imaćemo onda dobru šansu da realizujemo i naredni cilj, izlazak iz grupe i plasman u osminu finala – naveo je.

Dodao je da nema lakih protivnika.

-Nema lakih protivnika… Engleska je danas jedan od najjačih timova u Evropi. Danska godinama dokazuje da je ozbiljna, organizovana i disciplinovana ekipa. Slovenija, takođe. Igrali smo sa Dancima i Slovencima poslednjih godina, odlično se poznajemo – jasan je Gudelj.

Naš nacionalni tim prvi duel igra protiv Engleske 16. juna od 21 čas u Gelzenkirhenu, dok će ostala dva igrati u Minehnu prvo 20. sa Slovencima, zatim pet dana kasnije sa Dancima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter