0
Evroliga

FOTO. Starsport

KAKVE SCENE U ARENI: Bekam sa devojkom, Pantelić u elementu, a tu je i junak iz Manile! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.23 u 22:27

Zanimljive scene u našoj najvećoj dvorani.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 11. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Anadolu Efesa, a rezultat po završetku meča iznosi 97:83.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

Ipak, i pored ubedljive igre i velike pobede, u Areni su bile i zanimljive scene pored terena, a između ostalog tu je bio i mladi Jovan Mijatović, sa svojom lepšom polovinom, a tu su bili još i Lučić i Nedeljković

FOTO: Starsport

Takođe, se na tribinama našao i proslavljeni golgeter, Marko Pantetić, dok je u prvim redovima bio i sada već česti gost crveno-belih, Boriša Simanić, jedan od 12 junaka iz Manile, sa prošlog Mundobasketa.

FOTO: Starsport
during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes at Stark Arena on December 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Nakon ove pobede, Zvezda ima duplo gostovanje u Španiji kod Valensije i Baskonije, koji su upravo večeras odigrali izuzetno uzbudljiv duel.

Standings provided by Sofascore

 

39
29

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter