Devojka mu se utopila u Dunavu! Nenad Aleksić Ša o tragediji koja mu je promenila život: Mogao sam da budem bolji prema njoj!

01.12.2023

20:43

0

Sve njegove ljubavi bile su burne, a jedna od njih je doživela tragičan kraj

Devojka mu se utopila u Dunavu! Nenad Aleksić Ša o tragediji koja mu je promenila život: Mogao sam da budem bolji prema njoj!
Nenad Aleksić Ša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nenad Aleksić Ša doživeo je veliku tragediju kada mu se prva devojka udavila u reci Dunav.

- Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka... Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim - ispričao je reper pre nekoliko godina za medije.

ATAImages/ M.M.
Nenad Aleksić Ša

 

Neverstvo u rijalitiju

Kasnije, Aleksić je oženio izvesnu Ivanu o kojoj se dosta pisalo zbog reperove prevare.

Naime, Nenad je u rijalitiju "Zadruga 4" prevario suprugu sa Tarom Simov. Ivana preko javne preljube nije mogla da pređe, pa su se razveli.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić

 

Ša je nastavio rijaliti karijeru, a u jednom momentu je upoznao Vanju Ignjatović, a njihova kratka veza pretvorila se u brak. Ipak, njih dvoje su se razišli, i na korak su do razvoda.

ATAImages/Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša, Vanja Ignjatović

 

Reper je u intervjuima isticao kako su oboje grešili, i da ostavlja prostor za pomirenje. Međutim, sada boravi u rijalitiju "Elita" gde je sve prisniji sa cimerkom Mionom Jovanović.

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike