Vladimir Štimac: Glasajte za bilo koju opozicionu listu kako bi promene u društvu počele 1foto Antonio Ahel/ATAImages

Kandidat koalicije NADA za odbornika u Skupštini Beograda Vladimir Štimac pozvao je danas građane da na izborima glasaju za bilo koju opozicionu listu, kako bi počele korenite promene u društvu.

On je za televiziju Insajder rekao da je normalno da se posle velike tragedije društvo ujedini i pokuša da reši probleme, a da je u ovom trenutku Srbija naišla na potpunu razdvojenost i da država ništa nije uradila ni za roditelje ubijene dece, ni za decu, niti se išta promenilo.

„Molim ljude da se okrenu nekako, da skupe snagu da izađu na izbore i da počnemo da menjamo tu strukturu, da opet vratimo neke važne stvari u društvo. Da vratimo sramotu, da ljudi osećaju sramotu za neke stvari koje su dopuštene“, rekao je Štimac.

Šzimac: Svaka sedma škola u Beogradu nema salu za fizičku kulturu

Štimac je rekao danas da čak 40 škola u Beogradu nema salu za fizičku kulturu, „a to je svaka sedma škola u gradu“.

Štimac je u gostovanju na Insajder televiziji u emisji Marker ocenio da je sport važan za mlade i da sa decom treba raditi više kao i da je potrebno ukazati im šta su prave vrednosti.

Dodao je i da ne mogu da se dovode kriminalci u emisije i škole, i da deca treba vreme da provode zajedno na terenu ili u nekom sportskom objektu, kako bi bili odvojeni od novih tehnologija, telefona i nasilnih igrica.

Štimac je rekao i da je važno vratiti zajedništvo među decom i da bi trebalo da znaju jedni drugima da pruže ruku i nauče vrednosti koje su potpuno izgubljenje.

„Uz jedan posvećen rad sa tom decom, sa ljudima, mislim da može da se vidi napredak. Zato kažem, 17. decembar je vreme kada to treba da se menja“ kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari