1
Evroliga

Sofoklis Schortsanitis Ryan Thompson Marko Simonovic Gal Mekel Evroliga, Crvena Zvezda - Strazbur, Arena, Oktobar 15. 2015 Beograd, Srbija, 15.10.2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KOŠARKAŠKI SVET U ŠOKU: Bivši igrač Crvene zvezde primljen u bolnicu zbog otkazivanja bubrega!

Objavljeno: 27.11.23 u 12:55

Pre tri godine je završio karijeru

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Sofoklis Skorcijanitis, hitno je primljen u bolnicu tokom vikenda zbog visokog krvnog pritiska i mučnine, prema izveštajima grčkih medija. Skorcijanitis (38), poznat i kao „Big Sofo“, trenutno se nalazi na lečenju gde će proći niz testiranja radi utvrđivanja tačne dijagnoze.

Prvobitne informacije ukazuju na to da mu je otkazao jedan bubreg, ali će preciznije informacije biti dostupne nakon sprovođenja dodatnih medicinskih ispitivanja. Skorcijanitis, čija je karijera obuhvatala više od 180 kilograma, suočavao se sa zdravstvenim izazovima, delimično usled viška kilograma, još od svog penzionisanja 2020. godine.

Igračka karijera Skorcijanitisa obuhvatala je angažmane u različitim evropskim klubovima, uključujući Olimpijakos, Makabi i Crvenu zvezdu. Tokom svojih igračkih dana, bio je poznat po svojoj dominaciji na terenu, a sada se zajedno sa svojim zdravstvenim timom bori kako bi mu pružio odgovarajuću medicinsku negu.

Želimo Sofoklisu brz oporavak i nadamo se da će se uskoro vratiti svojoj porodici, prijateljima i ljubiteljima košarke.

11
1

1 Komentara

  1. Dva meseca je samo bio u Zvezdi!!!!!!! Daj novinari, spustite se na zemlju, ovo je već teško lupetanje pa se ljutite koliko hoćete! Ima klubova u kojima je imao mnooogo duži staž od Zvezde. Sramota!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter