PIK: Predata izborna lista Narodne stranke

Pokrajinska izborna komisija primila je danas, 26. novembra, izbornu listu Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi – Vuk Jeremić, Siniša Kovačević, Dr Sanda Rašković Ivić, Đorđe Vukadinović.

Listu je podnela Narodna stranka.

Podneta je u 12.10h.
 
Listu je podržalo 4.678 birača.

Pokrajinska izborna komisija je dužna da donese odluku o proglašenju izborne liste u roku od 48 časova od njenog podnošenja.

  • Marko

    27.11.2023 12:00
    Reciklirani SPS kadar
    Sa Dr Sevicem i Dr Petrovicem mislite da menjate nesto. Jujujuju
  • Veternik

    26.11.2023 17:54
    Na YT sam gledao intervju Vuka Jeremića. Sumoran i iskren, i tu mi je zapalo za uši da ni jednom narodu nije zagarantovan opstanak u budučnosti, i da je mnogo više naroda u prošlosti nestalo nego što danas ima država.
    Na pitanje voditelja kako to da je Jeremić završio Kembridž i Harvard , a zalaže se recimo za odbacivanje Fra-Nem plana, ne sankcije nikome, vojnu neutralnost itd. Odgovorio je zanimljivo da baš zato što je proveo vreme na zapadu i tamo učio, zna kako na zapadu razmišljaju, i smatra da ako ne odbacimo Fra-Nem plan da će Srbija nestati. Ja bi dodao zapad funkcioniše, daš mu mali prst uzeće ti celu šaku, jer sledi splet događaja posle toga koji će da ukine Republiku Srpsku, otcepljenje Sandžaka, Vojvodine, Preševa.
    I sviđa mi se što Jeremić na pitanje novinara šta će se dogoditi ako odbijemo Fra-Nem plan, odgovara neće se dogoditi ništa, kao što se ništa nije dogodilo jer nismo uveli sankcije Rusiji.
    Otprilike na izborima se glasa da se sa Srbijom ne dogodi ništa ili da nestane, odnosno sa se odbije Fra-Nem plan ili da pobedi Vučić i da Srbija nestane po principu daš Zapadu mali prst ode cela ruka. Mora se u što većem broju izaći na ove izbore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina