Opozicionar Miki Aleksić: Za vreme vlasti Dragana Đilasa i Demokratske stranke Srbija je dovedena do prosjačkog štapa (VIDEO)

Građani Srbije često imaju slabo pamćenje i zato nije loše da se s vremena na vreme podsetimo šta su izgovarali politički akteri pred milionskim auditorijumom.

Drugi kandidat na republičkoj listi okupljenoj oko Đilasove koalicije Srbija protiv nasilja, Miroslav Miki Aleksić imao je zanimljiv politički put. Karijeru je započeo u Ujedinjenim regionima Srbije Mlađana Dinkića i nakon lokalnih izbora 2012. godine došao je na mesto predsednika opštine Trstenik.

Sve bi bilo u redu, ali ako uzimemo u obzir Mikijeve poglede na svet danas, postoji jedna začkoljica.

 

Miroslav Miki Aleskić je postao predsednik opštine Trstenik zahvaljujući podršci koju je dobio od strane SNS, SPS, Nove Srbije i PUPS. U periodu od 2012. do 2016. godine za Mikija Aleksića je Aleksandar Vučić bio čovek koji uzdiže Srbiju i privlači investicije.

Za Mikija, gradovi i opštine u Srbiji dobijaju stabilne izvore finansiranja tek nakon 2012. godine i dolaska SNS i Aleksandra Vučića na vlast. Do 2012. godine, kako je Miki govorio, Srbiju je Demokratska stranka na čelu sa Tadićem i Đilasom dovela do prosjačkog štapa.

Postavlja se pitanje, šta se desilo sa Miroslavom Mikijem Aleksićem iz Trstenika?

Da li su ga zanela svetla velikog grada?

Da li je novac Dragana Đilasa odigrao presudnu ulogu pa je Miki odlučio da stane u kolonu sa onima koji su po njegovim rečima doveli Srbiju do prosjačkog štapa?

U videu koji sledi pogledajte kako je Miroslav Miki Aleksić pričao o onima koji su Srbiju uništili, a koji su danas njegovi saborci i sa kojima planira da privlači investicije kada dođe na vlast.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.