Žena pronađena mrtva ispod ruševina kuće u Zrenjaninu

Starija žena, koja je nakon današnje eksplozije ostala zatrpana ispod ruševina porodične kuće u zrenjaninskom naselju Mužlja, pronađena je mrtva, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com.
Žena pronađena mrtva ispod ruševina kuće u Zrenjaninu
Foto: 021.rs
Nakon što su vatrogasci - spasioci, posle višečasovne potrage, izvukli ženu iz ruševina, lekari su konstatovali njenu smrt, piše zrenjaninski.com.
Podsetimo u Zrenjaninu je oko 14.45 sati došlo do eksplozije u porodičnoj kući u kojoj je živeo stariji bračni par.
Muškarac je po dolasku hitnih službi odmah prevezen u Urgentni centar u Zrenjaninu, a žena je ostala zatrpana pod ruševinama kuće.
 
Na licu mesta bio je 21 vatrogasac – spasilac iz Zrenjanina i Beograda, sa sedam vozila. Naime, u Zrenjanin je došao i specijalistički tim za spasavanje iz ruševina iz Beograda sa četiri člana i dva vozila.
 
RTS prenosi da je najverovatnije reč o eksploziji plinske boce.
  • Salamander

    24.11.2023 07:42
    a gde su službe?
    Ima za fiktivne rukovodioce, uhlebljenike, agencije, komunalce, izvršitelje, vikare, grobare u vilama... a nema za službe za spasavanja i opremu im?
    T.O. više ne postoji?
    Vojska više ne reaguje?
    30 godina jedni te isti čerupanu Srbiju, arče i bajate se u službenim automobilima, popovi zapevaju za debele pare, a za službe nema?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina