Ostali sportovi

Atraktivna Mađarica stiže u Srbiju: Kao manekenka, a "lomi šake"

Atraktivna Mađarica stiže u Srbiju: Kao manekenka, a "lomi šake"
Foto: Instagram/__heni__barz | Atraktivna Mađarica stiže u Srbiju: Kao manekenka, a "lomi šake"

Srbija i Trstenik će tokom vikenda biti domaćini spektakla u obaranju ruku, gdje će snage, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji, odmjeriti reprezentacije Srbije i Mađarske

U pitanju je tradicionalni "Lazarev megdan" , gdje ćemo imati priliku da gledamo čak 12 duela, a među njima se izdvaja i onaj gdje će se takmičiti Jovana Arnautović i Henrijeta Barzo.

S jedne strane tu je Jovana, koja godinama unazad bilježi dobre rezultate, dok je njena protivnica osvajačica medalja na EP i SP i čak 27 puta bila je najbolja u Mađarskoj.

Obaranjem ruku počeka je da se bavi još 2012. godine i početkom 2023. je objavila svoj bilans medalja koji je nevjerovatan_ čak 252 za 11 godina, od čega je 167 zlatnih.

Naravno, taj broj je za ovih godnu dana i te kako uvećan, a pored toga što dominira rukama Henrijetu smatraju i za jednu od najatraktivnijih sportistkinja u Mađarskoj.

Inače, organizator ovog sportskog projekta i predsjednik Srpskog sportskog saveza za obaranje ruke Nenad Smiljković ističe da je ovo najveća sportska manifestacija što se tiče Armwrestlinga u Srbiji i da će ove godine biti najbolje organizovano takmičenje do sad, kao i da će u Trsteniku srpska reprezentacija imati veoma velike šanse da pobijedi selekciju Mađarske, prenosi Telegraf.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije