Uređenje doma

Neverovatno otkriće: Da li ste znali da vaša mašina za pranje sudova može da uradi i ovo? VIDEO

Kada su u pitanju kućni aparati poput mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa ili frižidera, većina nas ih koristi samo za ono za šta su namenjeni.

Četvrtak, 16.11.2023.

21:39

Izvor: Jutarnji.hr

Neverovatno otkriće: Da li ste znali da vaša mašina za pranje sudova može da uradi i ovo? VIDEO
Foto: Olena Ivanova/Shutterstock

Podeli:

Retko kada pomislimo da postoji još neki način na koji nam mogu olakšati svakodnevicu. Ispada se grešimo jer oni zapravo imaju fantastične primene.

To je dokazao i ovaj video korisnice TikToka čiji profil nosi naziv @markizaliving u kojem je pokazala kako testo može da naraste za mnogo kraće vreme u mašini za pranje posuđa.

Markiza je nakon završenog programa mašine za pranje posuđa u nju ubacila testo koje je prethodno stavila u staklenu posudu i prekrila lepljivom folijom. Testo je ostavila u mašinu desetak minuta.

Rekla je da joj je ova metoda uštedela pola sata vremena, kao i da je ovo za nju bilo pravo otkriće. Tom prilikom je njena mašina poslužila kao fermentacijska komora

@markizaliving Testo može da naraste u mašini za sudove? 😳 Trik na koji nikada ne biste pomislili, a provereno radi 😅 #masinazasudove #testo ♬ A Different Kind of Blues - IAMJJ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare