0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN TRAŽI ISKUPLJENJE: Crno-beli u Minhenu jure novu pobedu u Evroligi!

Objavljeno: 15.11.23 u 10:11

Poraz od Igokee je sigurno bio bolan, a ovo je prava šansa da se ispravi

Večeras od 20.30 časova, košarkaši Partizana suočiće se sa Bajernom u Minhenu u okviru osmog kola Evrolige. Sa trenutnim skorom od tri pobede i četiri poraza, crno-beli se nalaze na 11. mestu na tabeli, dok Bajern zauzima 15. poziciju sa skorom 2/5.

Trener Partizana, Željko Obradović, naglasio je ključne aspekte koje njegova ekipa mora kontrolisati kako bi ostvarila pobedu. Fokus će biti na zaustavljanju protivničkog šuta za tri poena i sprečavanju ofanzivnih skokova Bajerna.

„Znamo ih dobro, napravili smo skauting. Tim igra na sličan način kao Fenerbahče, sa mnogo šuteva za tri poena, i najbolji su kada je reč o skoku u napadu. To su stvari koje su bitne da zaustavimo – šut za tri poena i ofanzivni skok,“ izjavio je Obradović.

Sa druge strane, trener Bajerna, Pablo Laso, istakao je značaj pobeda za samopouzdanje svog tima u procesu u kojem se trenutno nalazi. Očekuje tešak novembar sa mnogo gostovanja, ali se oslanja na poznato okruženje i podršku beogradskih navijača.

Partizan će biti oslabljen odsustvom Kevina Pantera i Balše Koprivice, ali i pored toga, očekuje se uzbudljiva i neizvesna utakmica u Minhenu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter